INSTRUKTØRER

PAULINE SEMB

Pauline er 27 år og kommer fra Horten. Hun har danset siden hun var 3 år, og danset jazz, latinsk, contemporary, afro, hip hop og street opp igjennom årene. Hun har gått 3 år på danselinja på Greveskogen videregående skole. Hun var vært på kurs med bl.a Jeffrey Carter, Hannah Mjåvatn, Tony Stone, og Keone Madrid, og hun har tatt klasser ved Pineapple Dancestudios i London flere ganger. Hun har vært danser på oppvarmingshowet til Melodi Grand Prix delfinalen i 2006 og har vært danser på en rekke lokale tilstelninger. Hun startet å danse på La salle de danse i 2001 og begynte å undervise i 2007 og frem til mai 2014.

Pauline har et godt samarbeid med show-produsenten Gusty Utterdahl og hun har koreografert for julebordshowet «Disco Divas and a Disco Duck» i Fredrikstad i 2012 med bl.a Johanna kjent fra Eurovision, The show must go on – Christmas Spectacular med Åge Steen Nilsen og Benedicte Adrian, Showboys med Maria Mohn, Henning Stranden, Hans Petter Moen og Kim Wifladt kjent fra Skrimmel Skrammel og «Beatles 1963» og «Beatles 1964» med bl.a Atle Pettersen og Trond Granlund.

Pauline er kostymeansvarlig. Hun designer og syr kostymene selv, og har bl.a laget kostymer for showet «Rock and Roll Adventure» sommeren 2014 med bl.a Åge Sten Nilsen og Eirik Søfteland, kjent fra «Idol» og «Skal vi Danse».

 

 


RITA HAGEN KNUDSEN

Drevet Dansekole i 14 år tidligere.Underviser i barneklassene.
Har deltatt i i workshops med Keone Madrid, Jeffrey Carter og satt opp mange danse forestillinger gjennom 14 år.
Har deltatt og arrangert mote og danseshow både lokalt og utenbyes.
I tillegg til å være instruktør har Rita det administrative ansvaret på Verzatile Dancestudio.
Står som markedsansvarlig, grafisk designer og økonomiansvarlig.
Rita har barneklassene : 5-7 år og  7-9 år .

 

 

 

 


SHIRLEY  LANGHELLE

Shirley har drevet med dans fra ung alder men har danset profesjonelt i 5 år. Før dette gikk hun ulike linjer og fordypninger innenfor dans. Hun underviser aktivt både i Norge og i utlandet i stiler som African House og Dancehall. I tillegg jobber hun som danser ved Tabanka Dance Ensemble (danseambassadør 2018) som er et afrikanistisk danse kompani i Oslo. Med dette så har hun stått på store scener som Den Norske Opera & Ballett og Dansens Hus. Hun har danset på VG TOPP 20 Lista, Stjernekamp og stått på diverse scener i utlandet. I 2017 reiste hun til Uganda og produserte, etter eget initiativ og med støtte fra Kulturrådet, en oppsetning hvor det var samarbeid mellom lokale danseutøvere og dansere fra Norge.
Shirley skal undervise i Afrikan klassene i tillegg til formiddagsklassen på tirsdager.

 

 


 

 

AMELIA SMUTS

Amelia har drevet med dans siden hun var liten. Hun startet med klassisk ballett ved Bergen Kulturskole og fortsatte videre på talentklassene. Hun var i flere år med på oppsettet av Tsjajkovkijs «Nøtteknekkeren», der hun hadde flere store og små roller. På danselinjen på Langhaugen ble jazz den store interessen og hun fortsatte videre i det sporet med et år på Spin Off sin danseutdanning. Hun har deretter selvstudert alle dansestilene, inkludert Hip Hop, både i inn- og- utland. Hun har blant annet hentet stor erfaring fra det annerkjente og store dansestudioet Millennium Dance Complex i Los Angeles og MyWay Dancestudio i Ukraina. For tiden er hun med i hip hop kompaniet Radix Crew, og har vært med på flere oppdrag de siste to årene. Hun underviser i Hip hop 10-12 år, hip hop 1, Girlystyle 1 og Girlystyle 2

 

 


VALERIIA ROMALI

Valeriia er fra Russland. Hun har fullført Statlig Universitet for Kultur og Kunst i Moskva som kunstnerisk leder av koreografisk gruppe, danselærer.

Hun har jobbet i 7 år som pedagog for barn i Russland med barn og unge
fra 4 til 21 år. Har også 4 års erfaring som leder for et koreografisk barnekollektiv. Hun har og undervist 1 år i klassisk dans for små barn i Oslo.
Hun underviser i klassisk 6-8 år , klassisk 10-12 år, klassisk Nivå 1 og Klassisk Nivå 2.

 

 

 


 

CAMILLA KLUBNES

Camilla Klubnes er født og oppvokst i Tønsberg hvor hun begynte å danse på Stage Door, og fortsatte videre på danselinja ved Thor Heyerdahl VGS. Hun har gått på Bårdar Akademiet i Oslo samt utdannelse som faglærer i dans fra Universitetet i Stavanger. Hun har bl.a vært danser i Anita Vilenicas forestilling GRIP! med artist Arif og fotograf akam1k3, danser under Nordic Music Awards, turnert med DKS Rogaland i Pling, Plong og den magiske paraplyen, vært medskapende danser under kulturbyen Stavanger 2008 med det amerikanske kompaniet Project Bandaloop og turnert med illusjonisten Alexx Alexxander.
Camilla har vært medlem av det profesjonelle prosjektbaserte dansekompaniet KompaniKontra (Vestfold/Oslo) siden 2009 og har bl.a vært med på åpningen av Bølgen Kulturhus i Larvik, DKS-turne med Den Magiske Fela og Målt og Merket. Camilla har vært pedagog ved La Salle de Danse, Stavanger kulturskole, Studio Future(Z) i Tønsberg, koreograf for Danselinje 1 på Bårdar Akademiet, vikar ved Horten kulturskole og Studio Nille i Larvik.
Camilla skal undervise i Lyrisk, 9-11 år jazz og contemporary nivå 1, og contemporary 3

 


MICHAEL ANGELO GUZMAN ( starter våren 2019)

Michael startet å danse da han var 13 år. Han staret med Hip hop  på X-Ray UngdomsKulturhus, deretter på Circle, før han begynte med moderne på Rønningen Folkehøgskole. I  2014- begynte han på Quick Style Studio med fokus på koreografi.
Han har vært med på ulike opptredener som på Oslo Spektrum sammen med Karpe Diem og DDE i 2017, “Spellemannsprisen 2017” og “P3-Gull 2018” på Sentrum Scene med Astrid S “Julespesial 2018” på Sentrum Scene med Hillsong, festivalene Slottsfjell og Findings med Karpe Diem, vunnet Measure Your Crew og World of Dance i Oslo sammen med gruppen “Team Quickstyle”, opptrådt på “Dance Delight” i Sverige og “World of Dance” i Danmark sammen med “Team Quickstyle”, samt vært med på kommersielle gjesteopptredener både på Norske Talenter og Stjernekamp. Han har også vært med på Rønningen Folkehøgskolens musikaler ved navnet “Frans” i 2012 og “Vinterfolket” i 2013. Som en koreograf har han undervist i noen år på Linderud- og Apalløkka skole, men startet for fullt å undervise på ulike studioer som på Quick Style Studio, Danseløvene, Flyt Studio og Verzatile Dancestudio i 2018.

 

 

HEDDA SANNE MEVOLD

Hedda er fra Tønsberg, og startet å danse på Extend art of dance da hun var 10 år.
Si den den gang har hun tatt workshop med mange kjente dansere i Europa, som Yanis Marshall og Kash Powell.
Våre 2012 var hun på turne med sommershowet » Micheal Jackson » i Tønsberg.
Hedda er medlem av duen Gemini Crew, som kom på 2 plass i Norske talenter 2017.
Hun underviser både Extend art of dance og hos oss på Verzatile Dancestudio.
hun skal undervise i dancegirls 9-11 år og URBAN HIP HOP litt øvet/øvet.

 

 

 


ANDRINE SEMB ( starter 12 februar)

Andrine Semb (20 år) går 2.året på Norges Dansehøgskole og tar en bachelor i dansepedagogikk. Hun startet å danse da hun var 6 år og begynte å undervise i en alder av 14 år. Hun har jobbet på profesjonelt nivå og har blant annet danset for Didrik Solli Tangen, Åge Sten Nilsen og Atle Pettersen. Andrine er en allsidig danser og mestrer de fleste dansestiler. Men hennes spesialfelt er jazz, moderne og latinsk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Total Views: 5573 ,