INSTRUKTØRER

PAULINE SEMB
Pauline er 28 år og kommer fra Horten. Hun har danset siden hun var 3 år, og danset jazz, latinsk, contemporary, afro, hip hop og street opp igjennom årene. Hun har gått 3 år på danselinja på Greveskogen videregående skole. Hun var vært på kurs med bl.a Jeffrey Carter, Hannah Mjåvatn, Tony Stone, og Keone Madrid, og hun har tatt klasser ved Pineapple Dancestudios i London flere ganger. Hun har vært danser på oppvarmingshowet til Melodi Grand Prix delfinalen i 2006 og har vært danser på en rekke lokale tilstelninger. Hun startet å danse på La salle de danse i 2001 og begynte å undervise i 2007 og frem til mai 2014.

Pauline har et godt samarbeid med show-produsenten Gusty Utterdahl og hun har koreografert for julebordshowet «Disco Divas and a Disco Duck» i Fredrikstad i 2012 med bl.a Johanna kjent fra Eurovision, The show must go on – Christmas Spectacular med Åge Steen Nilsen og Benedicte Adrian, Showboys med Maria Mohn, Henning Stranden, Hans Petter Moen og Kim Wifladt kjent fra Skrimmel Skrammel og «Beatles 1963» og «Beatles 1964» med bl.a Atle Pettersen og Trond Granlund.

 

RITA HAGEN
Drevet Dansekole i 14 år tidligere.Underviser i barneklassene.
Har deltatt i i workshops med Keone Madrid, Jeffrey Carter og satt opp mange danse forestillinger gjennom 14 år.
Har deltatt og arrangert mote og danseshow både lokalt og utenbyes.
I tillegg til å være instruktør har Rita det administrative ansvaret på Verzatile Dancestudio.
Står som markedsansvarlig, grafisk designer og økonomiansvarlig.
Rita underviser i : Dancegirls 5-7 år / dancegirls 7-9 år / dancegirls 9-11 årog dancegirls 10-12 år

 

 

 

HEDDA SANNE MELVOLD

Hedda er fra Tønsberg, og startet å danse på Extend art of dance da hun var 10 år.
Siden den gang har hun tatt workshop med mange kjente dansere i Europa, som Yanis Marshall og Kash Powell.

Hedda er medlem av duoen Gemini Crew, som kom på 2 plass i Norske talenter 2017.
Hun underviser både på Extend art of dance og hos oss på Verzatile Dancestudio.

Hun skal undervise i HIP HOP 10-12 år, HIP HOP nivå 1/2 og HIP HOP nivå 3 høstesemester 2020 på mandager!

 

 

 

RAFAEL GUZMAN

Rafael startet å danse hiphop i 2015 på dansekurset, nysirkus Bjerke. Etter 1 år gikk han videre til Quick Style Studio og deretter ble tatt inn på Quickstyle Youth. Som er med på norske talenter 2019! Rafael har en rekke erfaringer, han har blant annet danset for store artister som; Alan Walker, Julie Bergan, Hkeem, DDE samt fler. Rafael har vært bakgrunnsdanser på TV-program som; MGP jr, Stjernekamp, Norway Cup, VG lista. Han har undervist på Unique danseklubb en stund og fikk nylig jobb på Flyt Studio. Rafael underviser i URBAN HIPHOP 10-12år, URBAN HIPHOP NIVÅ 1/2 , HIP HOP GUTTER og URBAN HIPHOP NIVÅ 3

 

 

 

 

MICHAEL ANGELO GUZMAN

Michael startet å danse da han var 13 år. Han staret med Hip hop  på X-Ray UngdomsKulturhus, deretter på Circle, før han begynte med moderne på Rønningen Folkehøgskole. I  2014- begynte han på Quick Style Studio med fokus på koreografi.
Han har vært med på ulike opptredener som på Oslo Spektrum sammen med Karpe Diem og DDE i 2017, “Spellemannsprisen 2017” og “P3-Gull 2018” på Sentrum Scene med Astrid S “Julespesial 2018” på Sentrum Scene med Hillsong, festivalene Slottsfjell og Findings med Karpe Diem, vunnet Measure Your Crew og World of Dance i Oslo sammen med gruppen “Team Quickstyle”, opptrådt på “Dance Delight” i Sverige og “World of Dance” i Danmark sammen med “Team Quickstyle”, samt vært med på kommersielle gjesteopptredener både på Norske Talenter og Stjernekamp.  Han underviser på  Quick Style Studio, Danseløvene, Flyt Studio og Verzatile Dancestudio.
Mike underviser i Hip hop gutter 9-12 år, commercial hip hop nivå 1/2,  nivå 3 og nivå 3/4

 

ANDRINE SEMB

Andrine Semb er ferdigutdannet  ved Norges Dansehøgskole og tok bachelor i dansepedagogikk. Hun startet å danse da hun var 6 år og begynte å undervise i en alder av 14 år. Hun har jobbet på profesjonelt nivå og har blant annet danset for Didrik Solli Tangen, Åge Sten Nilsen og Atle Pettersen. Andrine er en allsidig danser og mestrer de fleste dansestiler.
Hun skal undervise i jazz klassene og afro klassene høst semesteret 2020.

 

 

 

VALERIIA ROMALI

Valeriia er fra Russland. Hun har fullført Statlig Universitet for Kultur og Kunst i Moskva som kunstnerisk leder.

Hun har jobbet i 7 år som pedagog i Russland med barn og unge
fra 4 til 21 år. Har også 4 års erfaring som leder for et koreografisk barnekollektiv.
Hun har og undervist 1 år i klassisk dans for små barn i Oslo.
Hun underviser i klassisk ballett  6-8 år , klassisk ballett 9-11 år, klassisk ballett  Nivå 1 og Klassisk ballett Nivå 2.

 

 

 

SHIRLEY  LANGHELLE ( har mamma permisjon høsten 2020)

Shirley har drevet med dans fra ung alder men har danset profesjonelt i 5 år. Før dette gikk hun ulike linjer og fordypninger innenfor dans. Hun underviser aktivt både i Norge og i utlandet i stiler som African House og Dancehall. I tillegg jobber hun som danser ved Tabanka Dance Ensemble som er et afrikanistisk danse kompani i Oslo. Hun stått på store scener som Den Norske Opera & Ballett og Dansens Hus. Hun har danset på VG TOPP 20 Lista, Stjernekamp og stått på diverse scener i utlandet. I 2017 reiste hun til Uganda og produserte, etter eget initiativ og med støtte fra Kulturrådet, en oppsetning hvor det var samarbeid mellom lokale danseutøvere og dansere fra Norge. Shirley underviser i Afrikan klassene.

 

 

 

 

CAMILLA LARSEN

Camilla har danset på Verzatile i 5 år, og er medlem av Verzatile Crew.
Hun har undervist på Verzatile tidligere også i girlystyle.
Hun skal undervise i latinsk jazz 10-12 år høstsemesteret 2020.

Hun vil også fungere som vikar høst semester 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Total Views: 14512 ,