INSTRUKTØRER

PAULINE SEMB
Pauline er 29 år og kommer fra Horten. Hun har danset siden hun var 3 år, og danset jazz, latinsk, contemporary, afro, hip hop og street opp igjennom årene. Hun har gått 3 år på danselinja på Greveskogen videregående skole. Hun var vært på kurs med bl.a Jeffrey Carter, Hannah Mjåvatn, Tony Stone, og Keone Madrid, og hun har tatt klasser ved Pineapple Dancestudios i London flere ganger. Hun har vært danser på oppvarmingshowet til Melodi Grand Prix delfinalen i 2006 og har vært danser på en rekke lokale tilstelninger. Hun startet å danse på La salle de danse i 2001 og begynte å undervise i 2007 og frem til mai 2014. Pauline underviser Crewet, latinsk og voksen klassene ved Verzatile Dancestudio

 

 

RITA HAGEN
Rita har drevet Dansekole i 19  år.Hun underviser i barneklassene på Verzatile.
Hun har deltatt på workshops med Keone Madrid, Jeffrey Carter og satt opp mange danse forestillinger gjennom 19 år.
Hun har deltatt og arrangert mote og danseshow både lokalt og utenbyes.
I tillegg til å være instruktør har Rita det administrative ansvaret på Verzatile Dancestudio.
Og hun står som markedsansvarlig, grafisk designer og økonomiansvarlig.
Rita underviser i : Dancegirls 5-7 år / dancegirls 7-9 år og  dancegirls 9-11

 

 

 

RAFAEL GUZMAN

Rafael startet å danse hiphop i 2015 på dansekurset, nysirkus Bjerke. Etter 1 år gikk han videre til Quick Style Studio og deretter ble tatt inn på Quickstyle Youth. Som er med på norske talenter 2019! Rafael har en rekke erfaringer, han har blant annet danset for store artister som; Alan Walker, Julie Bergan, Hkeem, DDE samt fler. Rafael har vært bakgrunnsdanser på TV-program som; MGP jr, Stjernekamp, Norway Cup, VG lista. Han har undervist på Unique danseklubb en stund og fikk nylig jobb på Flyt Studio. Rafael underviser i HIPHOP 10-12år,  HIP HOP NIVÅ 1/2 , HIP HOP GUTTER og HIP HOP NIVÅ 3

 

 

 

 

MICHAEL ANGELO GUZMAN

Michael startet å danse da han var 13 år. Han staret med Hip hop  på X-Ray UngdomsKulturhus, deretter på Circle, før han begynte med moderne på Rønningen Folkehøgskole. I  2014- begynte han på Quick Style Studio med fokus på koreografi.
Han har vært med på ulike opptredener som på Oslo Spektrum sammen med Karpe Diem og DDE i 2017, “Spellemannsprisen 2017” og “P3-Gull 2018” på Sentrum Scene med Astrid S “Julespesial 2018” på Sentrum Scene med Hillsong, festivalene Slottsfjell og Findings med Karpe Diem, vunnet Measure Your Crew og World of Dance i Oslo sammen med gruppen “Team Quickstyle”, opptrådt på “Dance Delight” i Sverige og “World of Dance” i Danmark sammen med “Team Quickstyle”, samt vært med på kommersielle gjesteopptredener både på Norske Talenter og Stjernekamp.  Han underviser på  Quick Style Studio, Danseløvene, Flyt Studio og Verzatile Dancestudio.
Mike underviser i Hip hop gutter 8-10 år, commercial hip hop nivå 1/2,  nivå 3 og nivå 3/4

 

ANDRINE SEMB

Andrine Semb er ferdigutdannet  ved Norges Dansehøgskole og tok bachelor i dansepedagogikk. Hun startet å danse da hun var 6 år og begynte å undervise i en alder av 14 år. Hun har jobbet på profesjonelt nivå og har blant annet danset for Didrik Solli Tangen, Åge Sten Nilsen og Atle Pettersen. Andrine er en allsidig danser og mestrer de fleste dansestiler.
Hun skal undervise i jazz klassene, dancegirls 10-12 år, latinsk nivå 1 og Ladystyle voksen.
Hun har også ansvaret for Junior kompaniet på Verzatile Dancestudio.

 

 

 

VALERIIA ROMALI

Valeriia er fra Russland. Hun har fullført Statlig Universitet for Kultur og Kunst i Moskva som kunstnerisk leder.

Hun har jobbet  7 år som pedagog i Russland med barn og ungefra en alder fra 4 år og opp til 20 åringer. Hun har også 4 års erfaring som leder for et koreografisk barnekollektiv,
og hun har og undervist 1 år i klassisk dans for små barn i Oslo.
Hun underviser i  klassisk ballett 9-11 år, klassisk ballett  Nivå 1 og Klassisk ballett Nivå 2.

 

 

 

SHIRLEY  LANGHELLE

Shirley har drevet med dans fra ung alder men har danset profesjonelt i 5 år. Før dette gikk hun ulike linjer og fordypninger innenfor dans. Hun underviser aktivt både i Norge og i utlandet i stiler som African House og Dancehall. I tillegg jobber hun som danser ved Tabanka Dance Ensemble som er et afrikanistisk danse kompani i Oslo. Hun stått på store scener som Den Norske Opera & Ballett og Dansens Hus. Hun har danset på VG TOPP 20 Lista, Stjernekamp og stått på diverse scener i utlandet. I 2017 reiste hun til Uganda og produserte, etter eget initiativ og med støtte fra Kulturrådet, en oppsetning hvor det var samarbeid mellom lokale danseutøvere og dansere fra Norge. Shirley underviser i Afrikan klassene våresemesteret 2021.

 

 

 

 

CAMILLA LARSEN

Camilla har danset på Verzatile i 5 år, og er medlem av Verzatile Crew.
Hun har undervist på Verzatile tidligere også i girlystyle.
Hun underviser i latinsk jazz 10-12 år våresemester 2021.

 

 

 

 

ENYA MARIA OSEHAUG WEIBELL
Enya er fra Stavanger og startet å danse da hun var 3 år. De første årene gikk det i pardans, folkedans, jazz og ballett. Videre var fokuset jazz og moderne. Da hun gikk på ungdomsskolen, ble hun introdusert til hip hop, og de forskjellige stilene innenfor street-sjangeren har vært en stor del av livet siden. Hun jobbet profesjonelt allerede på videregående, med forskjellige oppsetninger på både Rogaland Teater, Stavanger Konserthus og Stavangeren. Etter et år på universitetet flyttet hun til hovedstaden og tok BA på Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Siden har hun undervist på de fleste danse-studioer i Oslo og omegn og jobbet på forskjellige oppsetninger. Hun har vært innom blant annet Nordic Black Theatre og Operaen. I 2018 jobbet hun på en turné med Mamma Mia-musikalen i ett år, hvor hun var innom storbyer i Tyskland, Østerrike og Sveits. Nå har hun bodd 6 år i Oslo og stortrives fortsatt som profesjonell danser.

 

 

 

 

 


Total Views: 18631 ,